Stand-by ICT beheer bij Inter-Sprint

Inter-Sprint is de grootste bandenleverancier van Europa, met import en export van auto- en truckbanden. Het is een betrouwbare en professionele leverancier die snel anticipeert op veranderingen en hun strategie en proces daarop laten aansluiten. In het huidige online 24/7 handelsverkeer en met het gebruik van de uitgebreide E-commerce omgeving van Inter-Sprint is goede IT ondersteuning onmisbaar.

Inter-sprint banden b.v.

Een gedreven club van professionals met een flexibele instelling. We hebben echt het gevoel dat we samen staan in het beheer van ons netwerk.”

Hans van Willigen, ICT Manager, Inter-Sprint.

 Wat hebben we bereikt

DELTAISIS is sinds 2013 een vaste IT partner van Inter-Sprint. We staan 24/7 stand-by en ondersteunen de IT afdeling van Inter-Sprint bij complexe incidenten, kennishiaten en pieken in de werkdruk. Daarnaast worden projecten als een Exchange migratie, UTM implementatie, monitoring installatie en VMware upgrades in samenwerking met DELTAISIS verzorgd.

Het resultaat is een intensieve samenwerking waarin we complementair zijn aan het beheerteam en samen verantwoordelijk zijn voor het 24/7 beschikbaar houden van de IT omgeving.

Related Projects
 • Inventum
  Inventum
  ICT Beheer (fixed price) IT Beheer
 • KPN Mobiel
  KPN Mobiel
  ICT Beheer (fixed price) IT Beheer
 • SSH&
  SSH&
  ICT Projecten IT Beheer Stand-by ICT Beheer