Stand-by ICT beheer partner van Inventum

Binnen Inventum wordt al ruim 100 jaar met veel toewijding, kennis en kunde gewerkt aan de ontwikkeling en productie  van ventilatie en warmwatersystemen voor toepassingen in de woning en de utiliteitsbouw.

Inventum levert een breed assortiment boilers, ventilatiewarmtepompen, warmtepompen en warmtepompboilers die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De geavanceerde techniek staat borg voor probleemloos gebruik, optimaal comfort, kwaliteit, betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing van energiekosten.

Als ICT-Coördinator zocht ik een partij die mij kon ondersteunen en aanvullen. De samenwerking, die nu zijn 5e jaar ingaat, bevalt erg goed. De mensen bij DELTAISIS begrijpen wat ik nodig heb en hebben ook de tijd en aandacht voor de problemen die bij een groter MKB bedrijf spelen.

Geen nette pakken, maar mensen die van aanpakken weten.”

 Jan van Lit

 Wat hebben we bereikt

De samenwerking tussen Inventum en DELTAISIS loopt al sinds 2012 naar volle tevredenheid. Als co-sourcings partner van de IT afdeling zorgt DELTAISIS naast servicedesk tevens voor het optimaliseren, vervangen en mede onderhouden van de bestaande infrastructuuronderdelen. Daarnaast verzorgt DELTAISIS voor een passende Office 365 werkplek met alle nodige modulaire faciliteiten. Enkele projecten die DELTAISIS voor Inventum heeft mogen uitvoeren zijn: migratie en uitfasering out-of-date Windows servers, VMWare consultancy, back-up en security.

Related Projects
 • KPN Mobiel
  KPN Mobiel
  ICT Beheer (fixed price) IT Beheer
 • Inter-Sprint
  Inter-Sprint
  ICT Projecten IT Beheer Stand-by ICT Beheer
 • SSH&
  SSH&
  ICT Projecten IT Beheer Stand-by ICT Beheer