ICT Beheer bij SSH&

Stichting SSH& is een woningcoöperatie die betaalbare huisvesting aan studenten in Arnhem en Nijmegen aanbiedt.  Om de woningvraag en –aanbod bij elkaar te brengen wordt er binnen SSH& veel gebruik gemaakt van de IT omgeving. Zowel huurders, complexbeheerders als kantoorpersoneel maken intensief gebruik van de aanwezige IT systemen.

Het feit dat SSH& als sinds 2003 met DELTAISIS samenwerkt bevestigt de hoge mate van tevredenheid over de organisatie van DELTAISIS en haar medewerkers. Doordat medewerkers al jaren over de vloer komen kennen ze SSH&, de medewerkers, hoe ze werken en wat er speelt, Hierdoor kunnen de medewerkers van DELTAISIS snel handelen en komen vaak met praktische oplossingen die bij SSH& passen. In een divers en steeds complexer automatiseringslandschap met koppelingen tussen verschillende systemen heeft DELTAISIS al vaker bewezen net een stap extra te zetten om problemen die andere leveranciers niet op (kunnen) lossen toch tot een goed einde te brengen.”

 Wat hebben we bereikt

DELTAISIS is als partner sinds 2003 aan SSH& verbonden om gezamenlijk de IT omgeving te beheren en te verbeteren. Door middel van het oplossen van 2e lijns incidenten, periodieke servicebezoeken en projectmatige verbeteringen en veranderingen werkt DELTAISIS continue aan de kwaliteit en continuïteit van de organisatie.

Server- en Desktopvirtualisatie, het inrichten van de Firewall, de Back-up en de Storage zijn enkele van onze succesvol afgeronde projecten. Het resultaat is een stabiele, werkende en faciliterende omgeving voor de gebruikers van SSH& en een plezierige constructieve samenwerking waarin we altijd voor elkaar klaar staan om de omgeving stabiel en werkend te houden.

  • Pieter Oude Lohuis

    Pieter Oude Lohuis

    Commercieel Directeur
Related Projects