Beter ICT Beheer begint bij DELTAISIS.
Bekijk meer info over de dienst.

ICT BEHEER (Fixed Price)

De bedrijfsprocessen worden steeds afhankelijker van IT en ondertussen neemt de complexiteit van IT binnen organisaties in rap tempo toe. Hoewel een veilige en continue IT omgeving cruciaal is voor een goede bedrijfsvoering kan het lastig zijn om bij te blijven met alle relevante ontwikkelingen. Tegenwoordig heeft een kleine IT verstoring al directe impact op de bedrijfsprocessen met derving van inkomsten en frustratie van medewerkers als gevolg. Dit kunt u voor zijn door uw IT beheer uit handen te geven. Of u nu de risico’s van uw IT beheer wilt uitbesteden of de focus wilt leggen op uw core business, u kunt het beheer van uw IT omgeving met een gerust hart door DELTAISIS laten verzorgen. Naast het ontzorgen van de gehele IT omgeving kunt u het IT beheer ook per onderdeel bij DELTAISIS beleggen.

Wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

Totale ontzorging IT omgeving:

Met totale ontzorging van DELTAISIS bent u verzekerd van proactief beheer en ondersteuning op verschillende IT omgevingen: On-premise (werkplek, server en netwerk), Cloud en op hybride IT omgevingen. Daarnaast kunnen wij uw technisch applicatiemanagement en contractmanagement voor u verzorgen. Klantondersteuning leveren we vanuit onze servicedesk met medewerkers die zijn geselecteerd op een hoog analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Het is mogelijk om Totale ontzorging tijdens kantooruren uit te breiden met 24/7 calamiteitenondersteuning. Met deze Totale ontzorging zorgen we, door middel van proactief beheer,  dat de meeste incidenten in uw IT omgeving voorkomen worden zodat uw gebruikers geen verstoringen ervaren en kunnen blijven werken. Wanneer er toch een incident zich voordoet dan bent u ervan verzekerd dat deze verstoringen altijd direct de aandacht krijgen die ze verdienen.

Beschermen en beveiliging:

Informatiebeveiliging en continue beschikbaarheid van de IT omgeving is in de digitale wereld van nu cruciaal. Elke dag komen er nieuwe digitale bedreigingen bij die uw IT omgeving in gevaar kunnen brengen. DELTAISIS kan u helpen om uw IT omgeving te beschermen en te beveiligen om zo het risico op verlies van informatie, kwaliteit en continuïteit binnen de bedrijfsvoering tot een minimum te beperken. Dit doen we met de volgende diensten:

  • Managed UTM (Unified Threat Management)
  • Managed Backup

Eenvoudig werken:

Om binnen elke IT omgeving de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te laten werken biedt DELTAISIS de Managed online werkplek. Met de Managed Online Werkplek schept u orde in uw applicatielandschap. Vanuit uw internetbrowser logt u in op de Online Werkplek en verkrijgt u toegang tot een overzichtelijke centrale werkplek waar alle applicaties beschikbaar zijn. Of deze applicaties nu On-premise staan, in de Cloud of een combinatie van beide (hybride), u krijgt ze allemaal op één scherm binnen handbereik. De interface wordt op basis van de applicaties die uw organisatie gebruikt in combinatie met kenmerken van  de huisstijl van uw organisatie opgeleverd.

Mailen en bewaren:

Overal en op elk apparaat toegang tot uw e-mail en andere Office-toepassingen? Dat kan, met onze dienst Managed Office 365. DELTAISIS biedt u deze dienst aan voor een vaste prijs per maand als managed service. Binnen deze dienstverlening wordt u volledig ontzorgd op het gebied van Office 365. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van het daadwerkelijke licentiegebruik, aanmaken en ondersteunen van gebruikers, de configuratie van e-mail en het managen van rechten. Kortom: wij zorgen ervoor dat alle gebruikers binnen uw organisatie op elk moment de gewenste functionaliteiten van Office 365 kunnen gebruiken zodat de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk ondersteund worden.