Sterke ICT Projecten beginnen bij DELTAISIS.
Bekijk meer info over de dienst.

Uw ICT Projecten: samen naar een excellent resultaat!

Organisaties zijn constant in beweging, evenals hun IT omgeving. DELTAISIS biedt ondersteuning bij het vernieuwen, veranderen of verbeteren van die IT omgeving. Wij kunnen projecten volledig voor u verzorgen alsmede ondersteuning bieden aan uw interne projectteam. Of het nu gaat om een migratie, update of implementatie, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. ICT projecten hebben vaak een grote impact op de gebruikers en worden daarom door DELTAISIS met de groots mogelijk zorg en aandacht succesvol volbracht.

Een greep uit onze projecten

Een project wordt vaak geïnitieerd op basis van bepaalde eisen en wensen vanuit uw organisatie. Voor we aan de slag gaan vinden we het erg belangrijk om deze eisen en wensen zo scherp mogelijk te maken, achterliggende doelstellingen inzichtelijk te maken en te prioriteren. Dit vormt het vertrekpunt voor ons om de juiste oplossing/aanpak voor uw situatie en organisatie te presenteren. Bij de uitvoering van het project besteden we zorg aan het inzichtelijk maken van de impact en het veiligheidsniveau voor uw IT organisatie, testen we voor live gang en leveren we op met benodigde documentatie.

Migraties

De ontwikkelingen in de wereld van de IT gaan erg snel. Om bij te blijven en de bedrijfsprocessen optimaal te blijven ondersteunen moet een organisatie op de momenten dat de tijd en de organisatie er om vragen migreren naar nieuwe hardware en/of software. Denk aan migraties naar een nieuwe Werkplek-, Server-, en/of Netwerkomgeving zoals bijvoorbeeld een Exchange-, Windows-, Firewall- en Storage migraties (On-premise of in de Cloud).

Implementaties

DELTASIS verzorgt de implementatie van compleet nieuwe omgevingen of nieuwe onderdelen. Op basis van de beschreven projectaanpak implementeren we voor uw organisatie een complete IT omgeving die voldoet aan uw toekomstbestendige eisen en wensen en die uw strategische bedrijfsdoelstellingen ondersteunen. Deze IT omgeving kan On-premise en/of in de Cloud staan, afhankelijk van wat uw doelstellingen het beste ondersteunt. We kunnen ook nieuwe onderdelen in uw omgeving implementeren zoals op het gebied van beveiliging. Denk bijvoorbeeld aan UTM (Unified Threat Management). Als u indringers buiten de deur wil houden is dit de mogelijkheid om uw omgeving optimaal te beveiligen.