Uw bedrijf onder de loep.
Bekijk meer info over de dienst of klanten die u voorgingen.

DELTAISIS vindt uw sterktes maar ook uw uitdagingen!

De DELTAISIS Business Analist is een organisatiesensitieve professional die de wens van de gebruikers en de business op de juiste manier weet te vertalen naar de IT organisatie. Een echte bruggenbouwer die beide talen perfect spreekt en het spel van stakeholder management beheerst. Hij/zij weet snel te prioriteren en stelt de IT organisatie in staat om te leveren volgens de beschreven eisen en wensen.

De DELTAISIS Business Analist is van toegevoegde waarde bij zowel Agile als Waterval softwareontwikkelingstrajecten en kan ook zijn/haar kennis toepassen bij pakketkeuzes. Hij/zij zorgt dat de software wordt opgeleverd met de benodigde functionaliteiten en dat deze software geaccepteerd wordt door de organisatie.

Wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

Business Analist

Naast hoge analytische vaardigheden beschikt de DELTAISIS Business Analist over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en kan deze toepassen op verschillende niveaus. Hierdoor is onze professional in staat om draagvlak te creëren, veranderingen door te voeren en verwachtingen te managen. De ervaring van onze Business Analist is vaak breder dan alleen business analyse. Daarmee kan hij/zij ook de juiste afwegingen maken omtrent beheeraspecten en testbaarheid. Dit zorgt wederom voor betere acceptatie gedurende het traject. Met de Business Analist van DELTAISIS is een organisatie in staat om projecten/software op te leveren van kwaliteit en conform verwachting.

Product Owner

Sommige van onze Business Analisten richten zich specifiek op Agile/ Scrum. Zij hebben naast de eerder benoemde ervaring en competenties, ook diepgaande kennis van Agile ontwikkeling. Naast BPM en IREB heeft deze professional ook methoden als ATDD en Specification by Example in zijn rugzak, die onze Product Owners in staat stellen om samen met de teams en stakeholders goede user story’s te schrijven. Zij zorgen voor focus op ‘building the right thing’ door goede prioritering van de backlog en het correct vertalen van een strategische visie naar softwareaanpassingen. Zo zorgen ze dat de Agile teams echte business value leveren.

Bekijk wie u voorgingen