Inzicht in risico’s en kwaliteit.
Lees meer info over deze dienst of klanten die u voorgingen.

Software testen

Onze testprofessionals zijn allemaal breder opgeleid dan de standaard tester. Naast certificering in T-Map en standaard ontwikkeltalen beschikken zij ook allemaal over vakkennis op het gebied van requirements, Agile en projectmanagement. Met sterk analytisch vermogen en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden zorgen zij altijd voor het gewenste resultaat.

Onze testers bieden vanaf het eerste moment toegevoegde waarde in uw organisatie. Al onze medewerkers worden opgeleid met Agile Scrum als specialisatie maar daar stopt het niet. Ontwikkelingen als DevOps, Kanban en testautomatisering worden snel door DELTAISIS geadopteerd en in de opleidingspaden geïntegreerd. Door het vermogen om zich snel in de organisatie en de bestaande werkprocessen te verdiepen kunnen ze het huidige team snel ondersteunen en ontzorgen. Niet alleen door het leveren van handjes, maar zeker ook door het toepassen van hun bovengemiddelde kennis en kunde. Onze professionals zijn continu bezig met het leren van de nieuwste technieken en kennis. Deze brengen we graag in uw organisatie in de praktijk. Of u nu behoefte heeft aan een junior die uw capaciteit vergroot of aan een senior die het interne testteam coacht naar een hoger level.

Wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

De junior tester

Onze junior (agile) testers krijgen een gedegen opleiding, zowel in theorie als praktijk. Voordat ze het veld ingaan hebben ze enige maanden training, simulatie en studie achter de rug en is hun rugzak gevuld met certificaten waaronder Tmap, Prince2, Agile, AIV, Ireb, en Itil. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het aanscherpen van competenties en consultancy vaardigheden. Door stage en (interne) testopdrachten hebben ze de nodige ervaring om u en uw organisatie te verbazen. Bovengemiddeld leervermogen en de capaciteit om snel nieuwe technieken en systemen onder de knie te krijgen zorgen ervoor dat u onze junior snel ervaart als een medior die al maanden binnen uw organisatie werkzaam is.

De medior tester

Onze medior testers zijn in staat om, naast het leveren van extra capaciteit, ook een directe bijdrage te leveren aan de kwaliteit binnen uw organisatie. Door inzet van hun analytische en communicatieve vaardigheden kunnen ze helpen om binnen traditionele ontwikkelteams en agile/scrum organisaties testplan, testproces en de interne medewerker naar een hoger niveau te tillen/coachen. Ze zijn uitstekend in staat om zelfstandig resultaat te boeken maar zien juist in optimale samenwerking kansen om te verbeteren en risico’s te verkleinen.

De senior tester

De senior testers van DELTAISIS zijn zeer breed opgeleid en beschikken over vakkennis op het gebied van Waterval, Agile, Scrum, DevOps, Kanban en andere projectmethodieken. Uiteraard is Tmap en ISTQB de basis waarop ze verder zijn gaan bouwen. Hun competenties zijn in te zetten daar waar u ze nodig heeft. Dat kan zijn in een zware testrol, als specialist, maar ook zeker in een aansturende rol.

Bekijk wie u voorgingen