Wie is… Chris Kokkelkoren?

 In Werken Bij

Chris, een van onze kwaliteitsmanagementprofessionals, vertelt over zijn ervaringen bij DELTAISIS

Ik ben Chris en afkomstig uit het prachtige plaatsje Noordwijkerhout (circa 10 minuutjes van de kust) waar ik samenwoon met mijn vriendin Nikki. Ik ben een jongeman die houdt van een uitdaging, graag iets wil leren en in zijn vrije tijd graag voetbalt en tennist.

Voor mijn carrièreswitch was ik werkzaam als verkoper bij een bedrijf dat Italiaanse en Franse bloemen verkoopt op de bloemenveiling in Aalsmeer. Dit betekende, naast een leuke en uitdagende baan, vroeg opstaan en dat ging iets minder makkelijk naarmate de jaren vorderden. Na 11 jaar daar werkzaam te zijn geweest, begon de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Via een kennis werd ik op de hoogte gebracht van het traineeship voor testers. IT heeft altijd mijn interesse gehad en zodoende heb ik besloten om deze sprong in het diepe te maken. Tot op heden geen moment spijt gehad.

Traineeship

Voor mij betekende het traineeship voor anderhalve maand terug de boeken in. Binnen die tijd heb ik certificaten gehaald voor TMAP en Agile SCRUM Foundation, de training Requirements Engineering afgerond en interne opdrachten toegewezen gekregen. Tijdens de interne opdrachten kreeg ik een beter beeld door het samenkomen van theorie en praktijk, in mijn geval de beste en meest ideale situatie om te leren.

In opdracht

Mijn eerste opdracht betrof AS Watson, het bedrijf achter onder andere Kruidvat, Trekpleister en ICI Paris. Een leuk en gezellig bedrijf en een goede leerschool. Ik kwam terecht in het Finance team, een team van 6 ontwikkelaars. Ik ging als enige tester voor dit team aan de slag en ben goed ondersteund door de ontwikkelaars en collega-testers van andere teams. Het bedrijf was op dat moment een jaar Agile bezig en op deze manier kon ik mooi kijken of de net opgedane kennis over Agile goed werd toegepast.  

Het team was verantwoordelijk voor meer dan 10 applicaties. Dit was voor mij aan de ene kant een grote uitdaging, in zo kort mogelijke tijd de processen leren kennen, en aan de andere kant heel interessant omdat er veel diversiteit in het testwerk zat. Bij AS Watson heb ik mijn eerste stapjes mogen zetten. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gehad om verschillende applicaties en databases te testen, te werken met verschillende tools en me te verdiepen in automatisch testen. Al met al een geweldige eerste opdracht.  

Daarom DELTAISIS

Goede begeleiding en ondersteuning van trainees/IT-professionals, gezellige collega’s, informele cultuur, heldere communicatie en prima werk- en leeromstandigheden.  

 

Recente Posts
Neem contact op

Wil je graag meer informatie, neem dan snel contact op met DELTAISIS.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul hier uw zoekopdracht in