Missie

DELTAISIS wil samen met haar klanten de kwaliteit en continuïteit van de IT dienstverlening structureel verbeteren. Wij leveren blijvende toegevoegde waarde door de daadwerkelijke behoefte in te vullen met passende toekomstgerichte oplossingen.

Visie

Informatietechnologie zit verweven in de haarvaten van de bedrijfsprocessen, producten en diensten van iedere organisatie.

Organisaties worden steeds afhankelijker van die informatietechnologie. Door deze afhankelijkheid voorziet DELTAISIS een toekomst waarin de IT organisatie gericht de strategische belangen van de business ondersteunt. DELTAISIS helpt organisaties te manoeuvreren door een continu veranderend landschap met evoluerende werkwijzen. Het doel: consensus tussen IT en Business over (het gezamenlijk behalen van) de doelstellingen.

Betrokken en gemotiveerde mensen zijn de sleutel tot het succesvol behalen van de bedrijfsdoelstellingen, daarom staat de mens bij ons centraal. Wij hebben mensen die naast de technische kennis ook over organisatiesensitiviteit en sociale- en communicatieve vaardigheden beschikken. Zij zijn in staat om door middel van analyse, samenwerking en communicatie, gedragen oplossingen te bedenken waardoor echte resultaten behaald worden.

Historie

DELTAISIS is opgericht in 2002 onder de naam InfraQon. Aanvankelijk is het bedrijf gestart met het aanbieden van infrastructuurdiensten. In 2005 is het portfolio uitgebreid met Implementatie Services. Gelijk met de verbreding van het portfolio is de naam DELTAISIS geïntroduceerd.

In 2015 heeft DELTAISIS opnieuw kritisch gekeken naar het portfolio en de match met de vraag in de markt. Het resultaat hiervan is een strategie die beter aansluit op de kernwaardes en kracht van het bedrijf. Deze strategie stelt DELTAISIS in staat om met de constante veranderingen in de markt om te kunnen gaan.

Deze hernieuwde focus heeft er in 2018 voor gezorgd dat DELTAISIS haar dienstportfolio heeft afgeslankt naar het enkel aanbieden van “IT Beheer” diensten. De diensten die betrekking hadden op kwaliteitsmanagement in de softwareontwikkeling zijn overgegaan naar ons collegabedrijf SYSQA.

Het oude DELTAISIS logo

Logo-DeltaISIS

Meer weten over de afdelingen van DELTAISIS ?

IT BEHEER
IT BEHEER
VOLLEDIGE ONTZORGING
Wilt u ontzorgt en ondersteunt worden op een proactieve manier die past bij uw organisatie?
KWALITEITSMANAGEMENT
KWALITEITSMANAGEMENT
KWALITEIT SOFTWARE
Wilt u binnen afgesproken tijd en budget software opleveren conform de gewenste kwaliteit?

Werken Bij

“DELTAISIS past heel goed bij mij als persoon; persoonlijk betrokken, enthousiast en gedreven 

Ben jij ook op zoek naar een werkgever met wie je een langdurige carrière kan opbouwen, die het logisch vindt om in je te investeren en leuke uitdagingen in de IT te bieden heeft? Dan ben je hier op het juiste adres. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over hoe het is om bij DELTAISIS te werken, lees dan de verhalen van onze collega’s in de blogs of op de pagina ‘Werken bij’

  • Pieter Oude Lohuis

    Pieter Oude Lohuis

    Commercieel Directeur
Neem contact op

Wil je graag meer informatie, neem dan snel contact op met DELTAISIS.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul hier uw zoekopdracht in