Missie

DELTAISIS wil samen met haar klanten de kwaliteit en continuïteit van de IT dienstverlening structureel verbeteren. Wij leveren blijvende toegevoegde waarde door de daadwerkelijke behoefte in te vullen met passende toekomstgerichte oplossingen.

Startup Stock Photos

Werkwijze

IT beheer door DELTAISIS versterkt uw organisatie op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Wij zijn het technische hart van organisaties en zorgen ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënter  en veiliger verlopen. Onze beheerders en specialisten ontzorgen de klant door proactief te beheren en systemen continu beschikbaar te houden. DELTAISIS wordt herkend en erkend als strategisch partner met topkwaliteiten.

Kernwaardes

Kennis en ontwikkeling

Beveiliging in balans

Oplossingen gericht op de toekomst

Ontwikkelingen binnen het IT landschap volgen elkaar steeds sneller op. Dit betekent dat het voor kleine en middelgrote organisaties steeds moeilijker wordt om de kennis op peil te houden van de verschillende facetten van de IT omgeving. Daarnaast verlangt men een steeds grotere beschikbaarheid van IT services binnen de organisatie door het flexibeler worden van werktijden en werkplekken. Investeringen in ontwikkeling van kennis en bereikbaarheid van de services zijn kostbare aangelegenheden die, vooral op kleinere schaal, niet rendabel zijn. Door samen te werken met een IT partner kunnen organisaties zich bezig houden met hun kernactiviteiten zonder zich druk te hoeven maken over de kwaliteit van de IT omgeving. DELTAISIS helpt organisaties met het ontzorgen van die IT omgeving en het beheer daarvan. Zo genieten organisaties van de zekerheid van een goed werkende IT omgeving die hen optimaal ondersteunt.

Organisaties beschikken over unieke kennis, bijvoorbeeld van hun eigen klanten en producten, maar ook van nieuwe ontwikkelingen en inzichten die zij in de toekomst willen gebruiken. Om deze kennis binnen de muren te houden is het belangrijk om de omgeving goed te beveiligen en de gegevens af te schermen voor onbevoegden. Digitalisering wereldwijd zorgt enerzijds voor een grotere bedreiging met betrekking tot de bedrijfsvoering, maar biedt anderzijds ook nieuwe kansen voor de organisatie. Kansen voor groei en ontwikkeling, alsmede om IT beter te laten werken voor het bedrijf. Het is een lastige opgave om hierin een goede balans te vinden, maar dat maakt het niet minder belangrijk.

DELTAISIS is van mening dat beveiliging moet werken, maar niet verlammen. Samen gaan we op zoek naar een optimale situatie waarin de beveiliging van een organisatie wordt gewaarborgd en tegelijkertijd de gebruiksvriendelijkheid van de IT omgeving en productiviteit worden gemaximaliseerd. Zo halen organisaties het beste uit hun IT omgeving zonder onbedoelde risico’s te lopen.

De ontwikkelingen binnen zowel het IT landschap als de flexibilisering van werkplekken en werktijden brengen een hoop veranderingen met zich mee. Deze veranderingen vragen om toekomstgerichte IT oplossingen. DELTAISIS zorgt ervoor dat organisaties IT kunnen inzetten om die veranderingen te faciliteren en hun bedrijfsresultaten te maximaliseren. Onze oplossingen zijn niet alleen gericht op de toekomst, maar er ook tegen bestand. Samen kijken we vooruit en bieden wij producten en diensten die aansluiten op de huidige wensen van onze klanten, maar die ook flexibel zijn. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat onze oplossingen in staat zijn om mee te veranderen met de veranderende wensen van onze klanten zodat niet alleen nu, maar ook over vijf tot tien jaar nog van de IT omgeving kan worden geprofiteerd.

Bill Gates zei 40 jaar geleden dat er op een dag een computer op elk bureau zou staan. Op dit moment zijn die computers natuurlijk niet meer weg te denken, maar hoe nu verder? Waar zijn we met IT over tien jaar? DELTAISIS denkt dat de computers weer van onze bureaus verdwijnen. Want met het flexibeler worden van werkplekken verandert de IT behoefte van de organisatie en haar medewerkers. En daarmee verplaatst de computer van het bureau naar de pols of in de broekzak. En dat, samen met een draadloze verbinding, een beeldscherm en een toetsenbord is de nieuwe werkplek. Hoe het IT landschap er ook uit ziet over 10 jaar, wij zijn erbij, wij kijken er naar uit en wij zijn er klaar voor.

Neem contact op

Wil je graag meer informatie, neem dan snel contact op met DELTAISIS.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul hier uw zoekopdracht in