Ontdek onze diensten of bekijk onze benadering voor Kwaliteitsmanagement

Binnen onze dienstverlening helpen wij organisaties om risico’s in kaart te brengen en hun software met de gewenste kwaliteit op te leveren. Dit doen wij op detacheringsbasis door middel van projectmatige inzet. Door inzet van onze kwaliteit en het nastreven van kennisoverdracht helpen wij de klant hun interne organisatie te verbeteren. Uiteraard maken wij daarbij gebruik van bewezen methodes zoals Agile/Scrum, TMap, ISTQB, IREB en PRINCE2 maar ook ontwikkelingen als Kanban, DevOps en Lean worden toegepast. Al onze professionals staan garant voor (persoonlijke) groei, toegevoegde waarde, lerend vermogen en stralen plezier en energie uit! Kortom, direct resultaat!

Software Testen
Software Testen

De kwaliteit van uw software op 1

Business Analyse
Business Analyse

Bruggenbouwers tussen Business en IT

Management
Management

Adequate sturing op scope, tijd en kosten

Agile
Agile

Het antwoord op uw Agile vraagstuk

Waar wij voor staan

 • Kennis en ontwikkeling

  Wij geloven dat mensen de sleutel zijn tot succes in elk softwareontwikkelingstraject. Naast de vanzelfsprekende up-to-date kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement, onderscheiden onze professionals zich door out-of-the-box te kunnen denken en door hun sociale en communicatieve vaardigheden.

 • De klant voorop

  Als DELTAISIS helpen wij onze klanten door oprechte aandacht voor hun specifieke business. Door organisatiesensitiviteit en het vermogen om iedere stakeholder op een juiste manier te betrekken, brengen onze professionals IT en business bij elkaar.

 • Effectief én efficiënt

  Effectiviteit en efficiëntie zit in onze genen. Het resultaat staat centraal waarbij kwaliteit van zowel product als proces essentieel zijn. We zijn snel up-to-speed door domeinkennis en bewezen lerend vermogen. Dankzij goede samenwerking met de klant en met brede kennis van methodes zorgen we dat een optimaal resultaat behaald wordt tegen lage kosten.

Een greep uit het team

 • Pieter Oude Lohuis

  Pieter Oude Lohuis

  Commercieel Directeur