Martijn Lagrand

 In Werken Bij

Martijn, een van onze kwaliteitsmanagement professionals vertelt iets over zijn ervaringen bij DELTAISIS. 

Hi! Ik ben Martijn en in 2016 werk ik 9 jaar bij DELTAISIS! Sinds mijn start in 2007 als junior tester, hebben DELTAISIS en ik samen mijn carrière vormgegeven tot waar deze nu is: Scrum master van een Test Automation team bij Stater in Amersfoort. In de afgelopen tijd heb ik voor aansprekende bedrijven mogen werken als REAAL, Achmea en Remia. Ik weet nu inmiddels alles over hypotheken, autoverzekeringen en mayonaise 🙂

DELTAISIS ondersteunt en motiveert mij om deze extra kennis op te doen. Door de oprechte interesse in de inhoud en situatie van onze klanten, kunnen we onze performance ideaal afstemmen op hun eisen en wensen.

Een mooi recent voorbeeld hiervan komt van mijn opdracht bij de NAK in Emmeloord. Deze keuringsdienst is voor haar dienstverlening sterk afhankelijk van seizoensinvloeden.  Voor haar IT projecten betekent dat een deadline écht een harde deadline is. De nieuwe veldkeuringsapplicatie moest 1 juni in productie, en hebben we met 1 dag uitloop (een unicum in de IT!) op 2 juni opgeleverd. Mooi op tijd voor de eerste veldkeuring van 4 juni.

Recente Posts