Wie is … Martijn Lagrand?

 In Werken Bij

Martijn, een van onze kwaliteitsmanagementprofessionals, vertelt over zijn ervaringen bij DELTAISIS. 

Martijn Lagrand

Hi! Ik ben Martijn en in 2018 werk ik 11 jaar bij DELTAISIS! Sinds mijn start in 2007 als junior tester, hebben DELTAISIS en ik samen mijn carrière vormgegeven tot waar deze nu is: Test Automation Engineer bij KPMG in Amstelveen. In de afgelopen tijd heb ik voor aansprekende bedrijven mogen werken als REAAL, Achmea en Remia. Ik weet nu inmiddels alles over hypotheken, autoverzekeringen en mayonaise. 😊

Mijn ontwikkeling & de opdrachten als IT-professional

Een van mijn drijfveren is om iedere 2 jaar een kijkje in een keuken te krijgen bij een andere organisatie. Het geeft mij energie om kennis op te doen en verder te delen. Om terug te komen op de mayonaise: qua IT zijn er veel overeenkomsten te vinden met een hypotheek; je hebt altijd een klant, een leverancier, een product en een registratie- / informatiebehoefte.

Intake

Voor mij is de intake een van de belangrijkste en leukste momenten van een hele opdracht. Op dit moment krijg je de kans om met een nieuwe opdrachtgever te sparren over ‘zijn probleem’. Vaak vormt hier al een eerste aanzet tot ‘de oplossing’, wat leidt tot eye-openers en vaak een (brede) glimlach.

Cultuur

Hoewel we als professionals door heel het land worden gedetacheerd, blijft er toch altijd een fijne band bestaan met de medecollega’s van DELTAISIS. We vinden elkaar in onze overeenkomende passie voor het vak, en vaak ook in onze humor. En je kunt altijd een collega benaderen als je even wilt sparren over een opdracht. Zo krijgt een opdrachtgever niet alleen één professional, maar de kennis van een hele organisatie.

Waarom DELTAISIS?

DELTAISIS ondersteunt en motiveert mij om continu extra kennis op te doen. Door de oprechte interesse in de inhoud en situatie van onze klanten, kunnen we onze performance ideaal afstemmen op hun eisen en wensen. En dat geeft mij weer energie!

Tips voor toekomstige collega’s

Wees altijd jezelf! Als de IT jouw passie is, of als je een nieuwe uitdaging zoekt, kom dan samen met ons werken aan, en leren van, prachtige IT-projecten.

Recente Posts
Neem contact op

Wil je graag meer informatie, neem dan snel contact op met DELTAISIS.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul hier uw zoekopdracht in

sprint goals