Vernieuwing IT infrastructuur en migratie naar Office 365 managed

 In IT Beheer

DELTAISIS heeft onlangs een vernieuwde IT infrastructuur en migratie naar Office 365 managed opgeleverd in opdracht van Matrix Personele Ontwikkelingen. Het was een erg leuk traject met een prettige samenwerking en een succesvolle afloop.

Wat mij betreft mag DELTAISIS haar naam veranderen in Delta++. Van A tot Z is de samenwerking een op en top beleving geweest. Als anti ICT-er  – vanwege kennisgebrek – alsnog  door klantbeleving vanuit alle medewerkers van DELTAISIS tot de ideale oplossing gekomen voor Matrix PO.

Klantmanager Yvonne Rijff heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten tijdens de kennismaking. Door verandering binnen de interne organisatie van Matrix PO en het juiste prospectbeheer, hebben wij uiteindelijk besloten om te gaan voor Office 365, aanleg van de infrastructuur en het aanschaffen van werkstations. De keurige inventarisatie, installatie en support – volledig voorzien van eenvoudige uitleg – maken het mogelijk om binnen enkele uren zelfstandig in de nieuwe omgeving actief te zijn.

De informatiemails en korte belletjes laten je een gewaardeerd klant voelen van DELTAISIS en zorgen ervoor dat je bij volgende vraagstukken direct contact opneemt met jouw klantmanager van DELTAISIS.”

Debby Bastiaansen – Directrice Matrix Personele Ontwikkelingen

Recente Posts
Neem contact op

Wil je graag meer informatie, neem dan snel contact op met DELTAISIS.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul hier uw zoekopdracht in

ransomware