Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen met de juiste skillset.

Bekijk snel onze vacatures of waarom het zo fijn werken is bij ons.

 DELTAISIS levert diensten in IT Beheer en Kwaliteitsmanagement in softwareontwikkeling. Jij (de mens) staat bij ons hierin centraal. Wij bestaan uit professionals die naast technische kennis ook beschikken over organisatiesensitiviteit.

Onze collega’s zijn in staat om door middel van analyse, samenwerking en communicatie gedragen oplossingen te bedenken waardoor doelen behaald worden.

Zijn we naar jou op zoek?

Al onze mensen hebben 1 ding gemeen

Wil je graag bij DELTAISIS werken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Mensen met een bepaalde skillset. Jong of oud, ervaren of onervaren, de mensen die wij zoeken hebben allemaal een ding gemeen: de kwaliteit om zichzelf snel te ontwikkelen.

Ben je nog geen expert op het gebied van IT beheer of Kwaliteitsmanagement, geen probleem. Met onze interne opleidingen hebben we je dit zo aangeleerd.

Bekijk hiernaast het profiel waar wij naar op zoek zijn. Herken jij jezelf in deze skills, bekijk dan snel onze vacatures en reageer. Sluiten de vacatures niet aan zoals je in gedachten hebt? Geen probleem. Via onze vacaturepagina kun je ook een open sollicitatie plaatsen.

Vacatures

IT-Trainee Support Professional
IT-Trainee Support Professional

Ook zonder de vaak gevraagde “praktijkervaring” biedt DELTAISIS jou een leuke, uitdagende baan waarin jij je (verder) kunt ontwikkelen in de IT. Na een interne basisopleiding kun je bij ons aan de slag als support professional. Het doel is om jou door te laten groeien van Trainee naar IT-professional in de enerverende wereld van de IT-infrastructuur.

(Junior) Accountmanager
(Junior) Accountmanager

Gezocht: (junior) Accountmanager met IT affiniteit!

DELTAISIS heeft een accountmanagementvacature voor een commerciële topper (in wording) die enthousiast wordt van IT vraagstukken.

Zo ziet jouw nieuwe werkplek eruit

Ruimte voor ontwikkeling

Vanaf het moment dat je binnen komt ben je bezig met jezelf te ontwikkelen. Dit kan zowel op het gebied van technische, gedragsvaardige of contextuele competenties zijn. Als dit de start van je carrière is, dan zal je je eerst focussen op het leren van nieuwe technieken. Maar als je al langer in de IT werkzaam bent, blijf je jezelf altijd verbeteren. DELTAISIS moedigt dit aan door het geven van cursussen, het faciliteren van opleidingen en het organiseren van kennisdelingsmomenten. Zo kan het voorkomen dat je het ene moment in een cursus testautomatisering zit en een week later een workshop gedragsvaardigheden aan het volgen bent. In onze ogen is een goede professional iemand die controle heeft op zijn eigen groei en zodoende stemmen we jouw ontwikkeling dus ook op jou als persoon af.

Veelzijdigheid en waardering

Zoals je in veel branches alle kanten op kunt groeien, zijn de mogelijkheden binnen de IT ook eindeloos. Natuurlijk is er behoefte aan diehard software testers, maar net zo goed aan mensen die IT-oplossingen onder aan de business uit kunnen leggen of mensen die moeilijke problemen willen oplossen. Daarnaast gelooft en ervaart DELTAISIS dat de behoefte aan IT personeel steeds meer multidisciplinair wordt. Binnen SCRUM krijgen we steeds vaker de vraag of de tester ook kan coderen of beheren. En het zou toch mooi zijn als de IT beheerder ook verstand heeft van ontwikkeling en testen? Dit maakt het speelveld enorm veelzijdig. Dat maakt je carrière spannend en uitdagend, gelukkig begeleiden wij je vanaf het begin af aan om de juiste keuzes te nemen. En wat is nou fijner om uiteindelijk een tevreden klant aan de lijn te hebben of dat het software systeem waaraan je hebt gewerkt alleen maar tevreden gebruikers heeft?

 • DELTAISIS past heel goed bij mij als persoon; persoonlijk betrokken, enthousiast en gedreven.

  Chris van den Assem
  Chris van den Assem IT-Professional
 • Mede vanwege de prettige werksfeer, de doorleermogelijkheden, en de goede communicatie en hulpvaardigheid die ik hier ervaar, voel ik mij bij DeltaISIS prima op mijn plek.

  Anne van Elteren
  Anne van Elteren IT-Professional
 • Ik vind het leuk dat we bij DELTAISIS altijd in beweging zijn. Of het nu is met nieuwe klanten en collega’s, nieuwe technologieën of methodes leren of zelf ontwikkelen. We zijn continue aan het leren, ook van elkaar.

  Karin Tamboer
  Karin Tamboer IT-Professional

Volg ons op de voet

 • Ties Bunt

  Ties Bunt

  Directeur HR & Bedrijfsvoering