Werken bij DELTAISIS is als…

Ruimte voor ontwikkeling

Vanaf het moment dat je binnen komt ben je bezig met jezelf te ontwikkelen. Dit kan zowel op het gebied van technische, gedragsvaardige of contextuele competenties zijn. Als dit de start van je carrière is, dan zal je je eerst focussen op het leren van nieuwe technieken. Maar als je al langer in de IT werkzaam bent, blijf je jezelf altijd verbeteren. Wij moedigen dit aan door het geven van cursussen, het faciliteren van opleidingen en het organiseren van kennisdelingsmomenten. Zo kan het voorkomen dat je het ene moment in een cursus testautomatisering zit en een week later een workshop gedragsvaardigheden aan het volgen bent. In onze ogen is een goede professional iemand die controle heeft op zijn eigen groei en zodoende stemmen we jouw ontwikkeling dus ook op jou als persoon af.

Veelzijdigheid en waardering

Zoals je in veel branches alle kanten op kunt groeien, zijn de mogelijkheden binnen de IT ook eindeloos. Natuurlijk is er behoefte aan diehard software testers, maar net zo goed aan mensen die IT-oplossingen onder aan de business uit kunnen leggen of mensen die moeilijke problemen willen oplossen. Daarnaast geloven en ervaren wij dat de behoefte aan IT-personeel steeds meer multidisciplinair wordt. Binnen SCRUM krijgen we steeds vaker de vraag of de tester ook kan coderen of beheren. En het zou toch mooi zijn als de IT-beheerder ook verstand heeft van ontwikkeling en testen? Dit maakt het speelveld enorm veelzijdig. Dat maakt je carrière spannend en uitdagend, gelukkig begeleiden wij je vanaf het begin af aan om de juiste keuzes te nemen. En wat is nou fijner om uiteindelijk een tevreden klant aan de lijn te hebben of dat het software systeem waaraan je hebt gewerkt alleen maar tevreden gebruikers heeft?

 • Ik vind het leuk dat we bij DELTAISIS altijd in beweging zijn. Of het nu is met nieuwe klanten en collega’s, nieuwe technologieën of methodes leren of zelf ontwikkelen. We zijn continue aan het leren, ook van elkaar.

  Karin Tamboer
  Karin Tamboer IT-Professional
 • DELTAISIS past heel goed bij mij als persoon; persoonlijk betrokken, enthousiast en gedreven.

  Chris van den Assem
  Chris van den Assem IT-Professional
 • Mede vanwege de prettige werksfeer, de doorleermogelijkheden, en de goede communicatie en hulpvaardigheid die ik hier ervaar, voel ik mij bij DeltaISIS prima op mijn plek.

  Anne van Elteren
  Anne van Elteren IT-Professional

Een greep uit je toekomstige collega’s

 • Ties Bunt

  Ties Bunt

  Directeur HR & Bedrijfsvoering