Bekijk hier in welke vakgebieden jij het onderscheid kunt maken

Om je een beeld te geven waar jij kunt komen te werken, kan je hier lezen welke diensten wij leveren.

Kwaliteitsmanagement

Software Testen
Software Testen

De kwaliteit van uw software op 1

Business Analyse
Business Analyse

Bruggenbouwers tussen Business en IT

Management
Management

Adequate sturing op scope, tijd en kosten

Agile
Agile

Het antwoord op uw Agile vraagstuk

Wat is Kwaliteitsmanagement in de theorie? Kwaliteitsmanagement richt zich op het beheersen en optimaliseren van de bedrijfsprocessen met als doel fouten en verspillingen zichtbaar te maken en producten en diensten continu te verbeteren.

Het doel van Kwaliteitsmanagement binnen DELTAISIS is om ervoor te zorgen dat de wensen en eisen van de opdrachtgever of gebruiker zo goed mogelijk worden ingevuld in de software die wordt gemaakt en opgeleverd.

 

Dit doet DELTAISIS door haar medewerkers te detacheren in 4 verschillende gebieden:

Software Testen: De laatste check voordat de software ‘live’ gaat en gebruikt gaat worden door de mensen. Dit betekent het simuleren van menselijke handelingen en gedachtepatronen (via b.v. wiskundige patronen of empatisch vermogen).

Business Analyse: Het vooraf meehelpen bekijken welke impact de nieuwe software kan of moet hebben op de organisatie om de business doelstellingen te bereiken.

Management: Het aansturen van een test- of softwareontwikkelteam of het managen van het softwareontwikkelproces.

Agile: Het meehelpen inrichten van een Agile softwareontwikkelingsproces of het promoten van de Agile denkwijze als Scrum Master of Product Owner.

IT Beheer

IT Beheer (fixed price)
IT Beheer (fixed price)

Volledige ontzorging van uw werkplek-, server- en netwerkbeheer

Stand-by IT Beheer
Stand-by IT Beheer

Beheerondersteuning en helpdesk services op afroep

IT Projecten
IT Projecten

Maatwerk oplossingen voor uw IT vraagstuk

Wat is IT Beheer? IT Beheer is het verkennen van, inzichtelijk hebben en maken van de zakelijk IT. De bedoeling is dat het een organisatie strategisch en operationeel ondersteunt in haar doelstellingen.

Het doel van DELTAISIS is dat wij de klanten ontzorgen, zodat zij zich niet hoeven te verdiepen in een materie die mogelijk niet interessant voor hen is, maar wel dat ze de best mogelijke voorzieningen beschikbaar hebben.

Dat doet DELTAISIS door het aanbieden van 3 diensten:

IT Beheer (Fixed Price): Het volledig ontzorgen van de complete of onderdelen van de omgeving (bv. netwerk of e-mailfaciliteiten).

Stand-by IT Beheer: Wanneer de klant niet uit zijn vraagstuk komt kunnen ze contact opnemen en gebruik maken van onze expertise.

Projecten: We zijn daarnaast ook in te huren voor specifieke projecten van mailmigraties tot het neerzetten van compleet nieuwe omgevingen.

  • Ties Bunt

    Ties Bunt

    Directeur HR & Bedrijfsvoering